Contact Form

Catalog produse

Compozitie

Inele aur copii

La botez sau cu ocazia aniversarii zilei de nastere, cu ocazia unei vizite la prieteni dragi sau rude, sau daca pur si simplu doriti sa daruiti unui copil deosebit un obiect memorabil, un inel de aur este cadoul perfect. Inelele de aur pe care vi le propunem au fost gandite special pentru copii; sunt reglabile, sunt sigure, si nu in ultimul rand...

La botez sau cu ocazia aniversarii zilei de nastere, cu ocazia unei vizite la prieteni dragi sau rude, sau daca pur si simplu doriti sa daruiti unui copil deosebit un obiect memorabil, un inel de aur este cadoul perfect. Inelele de aur pe care vi le propunem au fost gandite special pentru copii; sunt reglabile, sunt sigure, si nu in ultimul rand sunt frumoase si vesele!

Inelele de aur pentru copii oferite de Bijuteria Mataranga sunt importate din Italia, modele recente prezentate la cele mai renumite targuri si expozitii din Milano.

Pretul inelelor pentru copii (din aur de 14k) este calculat la 194 lei pe gram; primim de asemenea si aur la schimb, la care se adauga o manopera de 70 lei pe gram (doar in magazinele din Bucuresti).