Cercei

Conține 139 produse.

Dintre toate bijuteriile femeilor, cerceii sunt cel mai frecvent intalniti. In toate formele, de la cele clasice la cele mai moderne, cu diferite sisteme de prindere, din aur galben sau alb, cu pietre sau fara, cerceii sunt practic nelipsiti ca accesoriu.

Bijuteria Mataranga va ofera cercei din aur de un bun gust desavarsit, importati din Italia. Aducem pentru dumneavoastra bijuterii de la cele mai renumite targuri de profil din Milano, unde suntem prezenti ori de cate ori se organizeaza expozitii. Incercam astfel sa ne pliem pe tendintele modei, fara a neglija insa modelele clasice care au rezistat testului curgerii timpului. Va invitam sa admirati colectia Mataranga de cercei si sa alegeti modelele care vi se potrivesc. Si nu uitati, cerceii sunt si o idee grozava de cadou!

Pretul cerceilor pentru femei, din aur de 14k, este 232 lei pe gram; de asemenea primim si aur la schimb, la care se adauga o manopera de 85 lei pe gram (doar in magazinele din Bucuresti).

Listare 1 - 30 din 139 produse

IUBIM BIJUTERIILE

Cel mai frumos cadou este cel daruit fara o ocazie anume. Daca doresti sa faci un cadou perfect, Bijuteria Mataranga te invita sa achizitionezi o bijuterie care sa o/il faca sa se simta special/a! Bijuteriile italienesti pot fi din aur galben, alb, roz, negru sau maro, cu sau fara pietre pretioase, destinate infrumusetarii unei persoane. Sute de modele de bijuterii din aur si pietre alese cu atentie va stau la dispozitie la cele mai bune preturi: 14k - 210 lei/gr, 18k - 294 lei/gr.