Inele aur barbati

Conține 9 produse.

Bijuteria Mataranga va ofera inele de aur pentru barbati menite a evidentia caracterul puternic, eleganta si stilul masculin. Inelele pentru barbati sunt in general modele clasice si elegante, dar cu motive discrete ce tin de tendintele modei. Bijuteriile din aur Mataranga sunt importate din Italia, creatii recente ale bijutierilor italieni prezentate la targurile si expozitiile de profil din Milano.

Pretul inelelor barbatesti (din aur de 14k) este calculat la 232 lei pe gram; primim de asemenea si aur la schimb, la care se adauga o manopera de 85 lei pe gram (doar in magazinele din Bucuresti).

Listare 1 - 9 din 9 produse

Home

Articole Blog

Blog

IUBIM BIJUTERIILE

Cel mai frumos cadou este cel daruit fara o ocazie anume. Daca doresti sa faci un cadou perfect, Bijuteria Mataranga te invita sa achizitionezi o bijuterie care sa o/il faca sa se simta special/a! Bijuteriile italienesti pot fi din aur galben, alb, roz, negru sau maro, cu sau fara pietre pretioase, destinate infrumusetarii unei persoane. Sute de modele de bijuterii din aur si pietre alese cu atentie va stau la dispozitie la cele mai bune preturi: 14k - 210 lei/gr, 18k - 294 lei/gr.