Inele copii

Conține 1 produs.

La botez sau cu ocazia aniversarii zilei de nastere, cu ocazia unei vizite la prieteni dragi sau rude, sau daca pur si simplu doriti sa daruiti unui copil deosebit un obiect memorabil, un inel de aur este cadoul perfect. Inelele de aur pe care vi le propunem au fost gandite special pentru copii; sunt reglabile, sunt sigure, si nu in ultimul rand sunt frumoase si vesele!

Inelele de aur pentru copii oferite de Bijuteria Mataranga sunt importate din Italia, modele recente prezentate la cele mai renumite targuri si expozitii din Milano.

Pretul inelelor pentru copii (din aur de 14k) este calculat la 232 lei pe gram; primim de asemenea si aur la schimb, la care se adauga o manopera de 85 lei pe gram (doar in magazinele din Bucuresti).

Listare 1 - 1 din 1 produs

  Filtreaza dupa:

  Home

  Articole Blog

  Blog

  IUBIM BIJUTERIILE

  Cel mai frumos cadou este cel daruit fara o ocazie anume. Daca doresti sa faci un cadou perfect, Bijuteria Mataranga te invita sa achizitionezi o bijuterie care sa o/il faca sa se simta special/a! Bijuteriile italienesti pot fi din aur galben, alb, roz, negru sau maro, cu sau fara pietre pretioase, destinate infrumusetarii unei persoane. Sute de modele de bijuterii din aur si pietre alese cu atentie va stau la dispozitie la cele mai bune preturi: 14k - 210 lei/gr, 18k - 294 lei/gr.