Cercei aur copii

Conține 37 produse.

Cerceii din aur pentru copii sunt o idee minunata de cadou, atat la aniversarea zilei de nastere cat si la o ocazie speciala cum este botezul. Cerceii pentru copii sunt ganditi in primul rand sa fie siguri si usor de purtat. Apoi, trebuie sa fie veseli si jucausi, pentru ca aceste calitati reflectate de ochii adultilor se vor transfera fara nici o indoiala copiilor.

Colectia noastra de cercei din aur pentru copii, importati din Italia, reflecta tendintele in materie asa cum sunt ele percepute de cei mai renumiti bijutieri italieni ce expun la targurile de profil din Milano.
Va invitam sa admirati colectia noastra si sa alegeti cei mai potriviti cercei pentru copii nostrii minunati!

Pretul cerceilor pentru copii, din aur de 14k, este 232 lei pe gram; de asemenea primim aur la schimb, la care se adauga o manopera de 85 lei pe gram (doar in magazinele din Bucuresti).

Listare 1 - 30 din 37 produse

Home

Articole Blog

Blog

IUBIM BIJUTERIILE

Cel mai frumos cadou este cel daruit fara o ocazie anume. Daca doresti sa faci un cadou perfect, Bijuteria Mataranga te invita sa achizitionezi o bijuterie care sa o/il faca sa se simta special/a! Bijuteriile italienesti pot fi din aur galben, alb, roz, negru sau maro, cu sau fara pietre pretioase, destinate infrumusetarii unei persoane. Sute de modele de bijuterii din aur si pietre alese cu atentie va stau la dispozitie la cele mai bune preturi: 14k - 210 lei/gr, 18k - 294 lei/gr.