Lanturi copii

Conține 1 produs.

Bijuteria Mataranga va ofera posibilitatea de a achizitiona produse realizate din aur destinate infrumusetarii copiilor, dar si pentru a fi oferite drept cadou in ocazii speciale precum momentul botezului sau zilelor de nastere. De la cercei si bratari, la inele si lanturi, toate mici ca pentru un copil, toate fiind concepute pentru a fi cat mai usor de purtat si cat mai sigure pentru acestia.

Pretul unei bijuterii de 14k din aur italienesc din aceasta categorie este 232 lei pe gram, iar de asemenea primim si aur la schimb, cu o manopera de 85 lei pe gram, doar in magazinele noastre.

Listare 1 - 1 din 1 produs

  Filtreaza dupa:

  Compozitie

  Home

  Articole Blog

  Blog

  IUBIM BIJUTERIILE

  Cel mai frumos cadou este cel daruit fara o ocazie anume. Daca doresti sa faci un cadou perfect, Bijuteria Mataranga te invita sa achizitionezi o bijuterie care sa o/il faca sa se simta special/a! Bijuteriile italienesti pot fi din aur galben, alb, roz, negru sau maro, cu sau fara pietre pretioase, destinate infrumusetarii unei persoane. Sute de modele de bijuterii din aur si pietre alese cu atentie va stau la dispozitie la cele mai bune preturi: 14k - 210 lei/gr, 18k - 294 lei/gr.