Dacă ți-am spune că e posibil să devii o maestră al styling-ului cu bijuteriile potrivite în fiecare zi, ne-ai crede?

Sunt atât de multe bijuterii unice și frumoase disponibile pe piață care oferă opțiuni de stil nenumărate. Trucul este de a descoperi care piesă se completează cu ținuta ta.

Bijuteria Matarangă are câteva sfaturi și trucuri, astfel încât să te asortezi așa cum iți dorești:


1. Fiecare piesă să adauge valoare întregii ținute.

Așa cum a spus Coco Chanel: "Înainte de a părăsi casa, o femeie ar trebui să se oprească, sa se uite în oglindă, și sa mai scoată un obiect." Este un mare sfat și valabil în viața de zi cu zi deoarece uneori avem tendința să accesorizăm mai mult decât trebuie. Supra-accesorizarea și sub-accesorizarea sunt erori comune in styling. Încearcă ceva simplu precum o brățară chic dacă ești in impas.

                   

2. Fiecare piesă să fie proporțională cu forma corpului si trăsăturile faciale.

Trucul unei ținute de succes este de a repera „unde fuge ochiul”. Așa vei ști unde să pui accent și cu siguranță va fi observabil deoarece dimensiunea fiecărei piese joacă un rol-cheie. De exemplu, colierele cu layere, colierele statement pot stila ținuta, cu conditia de a nu străluci mai mult ca tine. Acordă o atenție deosebită lungimii colierelor de asemenea - nu vrei ca ele sa te pună in dezavantaj. Ai văzut vreodată pe cineva purtând cercei grei care au fost atât de mari încât pur și simplu au copleșit lobul urechii? Evită acest lucru. Atunci când vorbești cu o persoană ai cărui ochi sunt fixati pe cercei și departe de ochi, șansele ca ea să acorde atenție la ceea ce spui scade. O brățară îndrăzneață poate fi accesoriul perfect pentru ținuta ta de zi dacă vei ieși în oraș mai târziu, totuși, asigurați-vă că lățimea brațării nu scurtează vizual lungimea brațului.

                      
                                                     

3. Fiecare piesă să completeze tonul pielii precum și ținuta ta.

Este important în a selecta bijuterii care nu numai că arată foarte bine cu ținuta ta, dar te schimbă de asemenea pe tine ca persoană. Optează pentru bijuterii din aur alb și pietre prețioase care iluminează tonul natural al pielii tale. Există un spectru larg de culori si diferite nuanțe de aur, aur roz, turcoaz, ametist, etc. Poate că mai degrabă arați bine în turcoaz verde decât in turcoaz albastru sau în auriu strălucitor decât în aur mat închis la culoare. Știm, aurul este favoritul multor femei, iar in general, nuanțele de aur arată bine pe majoritatea femeilor chiar și atunci când au nuanțe inchise ale pielii.

                         

4. Fiecare piesă să fie pentru o anumită ocazie și ținută corespunzătoare.

Normele din ziua de azi sunt mult mai simple decât in vremurile trecute, chiar și la locul de muncă. De exemplu este acceptabil să porți accesorii elegante în timpul zilei. Un colier chic, cu diamante, sofisticat poate fi accesoriul ideal pentru o zi plină de întâlniri, dar purtat la o întâlnire importantă de afaceri e posibil să nu fie o idee bună - strălucirea mai degrabă va distrage decât să atragă persoanele in cauză. Este de asemenea important de notat tonul / atmosfera locurilor pe care le vei frecventa. Trucul este de a asigura contrastul sa fie complementar. Bijuteriile în stil floral pe timp de zi asociat cu o salopetă de mătase neagră elegantă probabil nu va funcționa, dar o brățară vintage stilizată cu un blazer conservator, poate fi contrastul perfect. Experimentează!

           

5. Fiecare piesă să fie versatilă. Ideea în mare este de a adăuga acel ceva outfit-ului tau.

O bună achiziție de bijuterii este atunci când nu ai cumparat doar o piesă frumoasă, ci și o piesă ce completează ținutele tale. Acesta este de fapt modul de a spune că nu ai nevoie de sute de accesorii ci de câteva piese care vor da valoare tinutelor tale și cu care vei jongla.

                  

Tu iți schimbi bijuteriile în mod constant sau ai câteva piese pe care le porți în marea parte a timpului?