Inele aur

Inele de aur - accesoriile care evidențiază feminitatea

Dacă ești în căutarea unui cadou pentru o femeie dragă, o bijuterie este o alegere ingenioasă, deoarece femeile iubesc să își îmbrace corpul în accesorii prețioase. Astfel, pe site-ul nostru găsești bijuterii din aur pentru damă, ideale pentru orice ocazie, iar dacă îți dorești să îi oferi iubitei tale cel mai important inel din viața ei, aruncă un ochi asupra colecției de inele din aur de logodnă. De asemenea, selecția noastră de inele fixe sau reglabile este caracterizată de eleganță, fiind confecționate din aur galben, alb sau roz. Modelele sunt diverse - atât inele din aur subțiri și finuțe, pentru o doză ușoară de sofisticare, cât și inele de aur late, groase, chiar duble, pentru femeile care adoră să iasă în evidență.

Inele de aur fără pietre sau cu pietre, în funcție de modelul preferat

La Bijuteria Matarangă găsești inele din aur fără pietre, pentru femeile care preferă accesoriile mai finuțe, dar și inele cu pietricele, în diverse culori, precum pietrele albastre, negre sau mov. Inelele din aur cu zirconiu, dar și cele cu diamante sunt modele sofisticate și pline de strălucire, ideale pentru a evidenția frumusețea oricărei femei.

Dacă îți dorești să îți completezi colecția de accesorii prețioase, selecția de bijuterii din aur de 18k este ideală pentru tine, iar seturile de bijuterii pentru damă vor fi o alegere ingenioasă, deoarece nu mai este necesar să combini tu accesoriile destinate unui outfit.

Livrare in Romania (24h) si in Europa (5-10 zile lucratoare).

Se afiseaza 1-24 din 122 produs(e)

Cum alegi mărimea potrivită pentru un inel de aur?

Pentru a alege mărimea potrivită pentru un inel de aur, măsoară circumferința degetului cu atenție sau consultă un expert pentru a asigura potrivirea perfectă.

Cum se verifică autenticitatea unui inel de aur la achiziționare? 

Dacă vrei să verifici autenticitatea unui inel de aur la achizitionare trebuie să examinezi marcajul ce atesta caratul aurului, precum și autenticitatea pietrelor prețioase, în cazul în care inelul este prevăzut cu alte detalii.

Cum pot curăța corespunzător un inel din aur, fără să îl deteriorez?

Pentru a curăța inelele de aur utilizează apă călduță și săpun lichid sau detergent de vase. După care, șterge bijuteria cu o cârpă moale și curată.

Cum pot prelungi durata de viata a unui inel de aur?

Sunt câteva lucruri pe care le poți face pentru a prelungi durata de viață a inelelor tale din aur. Cele mai importante sfaturi în acest sens sunt: depozitarea corectă a acestora (sa nu fie depozitate cu alte bijuterii din alte metale și aliaje), să nu se afle în contact direct cu substanțe chimice și să nu stea în locuri umede.

Product added to wishlist
Product added to compare.