Pandantive aur

Pandantiv din aur - accesoriul care se combină perfect cu lănțișoarele tale

În colecția noastră luxuriantă de bijuterii de aur pentru damă, se numără și pandantivele. Acestea vin ca un accesoriu și pot fi adăugate cu mare succes la lanțurile și colierele din aur, oferind un plus de eleganță. Toate elementele care descriu feminitatea sunt cuprinse în aceste pandantive, atent confecționate, care fac față cu succes trecerii timpului, precum toate seturile de bijuterii din aur pentru damă.

Pandantive din aur alb sau galben, disponibile în diverse modele și stiluri

Colecția noastră de pandantive de aur au diferite designuri. Se găsesc atât modele tip iconiță și cruce, cu zodia leu, cu harta lumii sau pandantive cu copacul vieții de aur. Formele sunt diverse, fiind disponibile atât în formă de inimioară, peștișor, fundă, fluture sau chiar îngeraș, combinând eleganța cu gingășia. De asemenea, nu lipsesc pandantivele din aur cu diferite pietre sau diamante, acestea amplificând gradul de strălucire.

Pandantivele tip litere din aur de 18K oferite de la Bijuteria Matarangă le dăruiesc femeilor strălucirea pe care și-o doresc și permit asortarea cu alte bijuterii, precum sunt cerceii din aur de damă, care împreună vor contribui la evidențierea frumuseții unei femei. Totodată, pentru accesorizarea mâinilor, brățările din aur funcționează nemaipomenit și sunt, de asemenea, minuțios lucrate, lucru pe care îl putem afirma și despre inelele de aur pentru damă. Pandantivele împreună cu toate celelalte bijuterii scot în evidență delicatețea și strălucirea trupului feminin, lucru care nu poate fi refuzat de nicio femeie.

Livrare in Romania (24h) si in Europa (5-10 zile lucratoare).

Se afiseaza 1-24 din 42 produs(e)

Cum se curăță corect un pandantiv de aur pentru a-și păstra strălucirea?

Pentru a păstra strălucirea unui pandantiv din aur, curăță-l cu o cârpă moale îmbibată în soluție speciala pentru bijuterii aurii, evitând soluțiile chimice agresive care pot afecta suprafața metalului.

Cum se păstrează pandantivele de aur pentru a evita oxidarea?

Pentru a evita oxidarea, depozitează pandantivele din aur într-un loc uscat, ferit de umiditate excesivă, de preferat în cutie sau punguță.

Care sunt cele mai populare modele de lanturi pentru pandantivele din aur?

Lanțurile subțiri și elegante sunt perfecte pentru pandantivele aur, oferind un suport discret, în timp ce lanțurile groase pot adăuga un plus de stil și impact vizual.

Cum se poate confirma calitatea pietrelor prețioase de pe un pandantiv cu aur?

Calitatea pietrelor prețioase ce pot alcătui un pandantiv de aur se poate verifica prin evaluarea clarității, culorii și tăieturii pietrelor. Recomandăm, dacă există dubii, să mergi la o persoană specializată care să ateste autenticitatea bijuteriilor.

Product added to wishlist
Product added to compare.