Seturi bijuterii aur

Set din lant si bratara de aur pentru dame - alege accesoriile perfecte pentru ocazii speciale

Din setul tău de accesorii nu trebuie să lipsească bijuteriile din aur pentru dame. Ele completează ținutele de zi, dar și pe cele pentru ocazii rare. Pune-ți în valoare feminitatea cu seturile cu cercei, colier și brățară din aur.

Pe site-ul nostru vei găsi cele mai deosebite seturi de bijuterii din aur alb, galben sau roz. Vei găsi modele rafinate și elegante, așa cum meriți. Dacă ești în căutarea unor seturi de bijuterii pentru o zi specială, atunci descoperă toate produsele disponibile la Bijuteria Matarangă. Bijuteriile din aur de 14K vor atrage privirile tuturor. Lanțurile și colierele din aur pentru dame îți vor complimenta partea superioară a siluetei. De asemenea, pandantivele din aur reprezintă o alegere potrivită, dacă îți dorești să porți un talisman plin de semnificație pentru tine.

Seturile de bijuterii din aur de 14K vor da o notă rafinată înfățișării tale

Alege un set placat cu aur format din inele și cercei pentru dame, cu piatră sau simple, și bucură-te de un nou look, proaspăt și stilat. Topazul, ametistul, safirul sunt câteva dintre pietrele disponibile ce împodobesc bijuteriile. Brățările din aur pentru dame pot fi purtate atât la birou sau în oraș, cât și la o ocazie rară, precum nunțile sau petrecerile formale. Cu forme geometrice simple sau bogate, pot fi ușor asortate la diverse ținute. Aurul poate fi asociat cu o gamă variată de culori și nuanțe, așa că investiția într-un astfel de set special se va dovedi valoroasă pe termen lung!

Livrare in Romania (24h) si in Europa (5-10 zile lucratoare).

Se afiseaza 1-15 din 15 produs(e)

Ce sunt seturile de bijuterii?


Seturile de bijuterii sunt ansambluri de bijuterii coordonate, cum ar fi coliere, cercei și brățări, care au un design și o temă comună. Acestea sunt adesea concepute să fie purtate împreună pentru a crea un aspect armonios și complet.

Ce tipuri de seturi de bijuterii oferiți?

Oferim o varietate de seturi de bijuterii, inclusiv seturi de coliere și cercei, seturi de brățări și cercei, precum și seturi complete cu coliere, cercei și inele asortate.

Din ce materiale sunt realizate bijuteriile din seturi?

Bijuteriile din seturile noastre sunt create cu grijă, folosind aur de 14 karate sau 18 karate, simple sau împreună cu pietre, semiprețioase sau perle. Detaliile specifice privind materialele utilizate vor fi precizate în descrierea fiecărui set.

Product added to wishlist
Product added to compare.